Agonisirea Duhului Sfânt

Dec 14, 2014 by

ScaraDragi cititori, cu mila Domnului nostru Iisus Hristos, cu ocrotirea Preasfintei Născătoare de Dumnezeu şi cu rugăciunile tuturor sfinţilor publicaţia noastră se apropie de finele celui de-al patrulea an de apariţie.

Vă rugăm să contribuiţi la apariţia de mai departe a publicaţiei, care vine să aducă lumină, credinţă, nădejde şi dragoste în sufletele copiilor, părinţilor, dar şi ale bunicilor.

Pentru aceasta e suficient să perfectaţi un abonament pentru anul 2015 şi să invitaţi rudele, prietenii şi cunoscuţii să vă urmeze exemplul.

Ziarul este inclus în lista publicaţiilor cu difuzare peste hotare, astfel încât puteţi abona şi apropiaţii voştri, care sunt departe de casă.

Totodată, vă atragem atenţia că misiunea “Scării spre Cer” nu este doar de a propune texte pentru delectare şi cunoaşterea istoriei ortodoxiei şi a diferitelor tradiţii bisericeşti, ci pentru meditaţie profundă, pentru realizarea unei schimbări interioare. Ferice de cel care reuşeşte să păşească peste prăpastia dintre cuvânt şi faptă, care se împodobeşte cu dragostea pentru Dumnezeu şi pentru aproapele, care deprinde facerea faptelor bune şi a milosteniei, înaintează în arta rugăciunii şi a desăvârşirii.

“Scara spre Cer” nu e doar o lectură ocazională, ci un îndemn de a merge pe calea mântuirii, un îndemn de a merge la Sfânta Biserică, unde ne putem mărturisi şi împărtăşi, unde, la Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie pogoară Duhul Sfânt asupra celor care se roagă cu credinţă şi nădejde în Domnul.

“Scara spre Cer” ne îndeamnă spre lumină, spre luminare, iar luminarea înseamnă ardere, jertfire de sine, neîmpăcare cu nedreptatea, veghere şi cugetare.

Vă invităm şi fim şi în continuare împreună, alături, pe drumul cel îngust al celor ce-L urmează pe Hristos.

Leo BORDEIANU

Related Posts

Share This

Lasă un răspuns


Get Widget
%d bloggers like this: