Asemeni semănătorului

Dec 16, 2015 by

picscnr112015Asemeni semănătorului din parabola biblică, “Scara spre Cer” a ieşit să semene. Nu este vorba de un hatâr al cuiva, ci de înmulţirea Cuvântului lui Dumnezeu din Sfânta Scriptură, din scrierile Sfinţilor Părinţi, ale autorilor contemporani, experienţei cititorilor ziarului şi a părinţilor acestora.

Imediat după înfiinţarea ziarului, un tată ne-a scris: “Copiii mei sunt mici şi nu pot citi, dar m-am abonat la acest ziar, fiindcă nu ştiu cât va rezista, iar ei vor creşte şi vor citi ceea ce apare acum”.

“Scara spre Cer” a rezistat deja cinci ani. Cu mila Domnului şi cu prinosul fiecăruia dintre abonaţi. Şi în continuare, dragi cititori, numai împreună publicaţia va reuşi să apară şi să fie de folos pentru sufletele celor atinşi de Adevărul dumnezeiesc, dar şi ale celor care nu L-au aflat încă pe Dumnezeu, fiind dezorientaţi de familia, care este departe de Biserică, de instituţiile de învăţământ, care se închină la idolul perfecţiunii, al concurenţei nesănătoase şi al obţinerii scopului cu orice mijloace.

Nu există însă perfecţiune în afară de Dumneuzeu şi nici un scop, oricare ar fi el, nu poate scuza mijloace precum minciuna, invidia, mândria, micimea sufletească ş.a. Apoi, “ce-i foloseşte omului să câştige lumea întreagă, dacă-şi pierde sufletul?” (Marcu 8, 36).

„Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui, şi toate celelalte se vor adăuga vouă”.

Leo BORDEIANU

Lasă un răspuns


Get Widget
%d bloggers like this: