Crucea Domnului – Cheia Raiului

Sep 19, 2011 by

O primim la botez ca semn şi mărturie a grijii, pe care o capătă de la Dumnezeu fiecare din noi, ca semn al peceţii Lui, peste întreaga noastră viaţă. O purtăm cu multă dragoste la pieptul nostru. O ascundem de ochiul iscoditor, o păzim de gândul pătimaş. O păstrăm la inimă ca pe o scumpă comoară a vieţii.

Crucea Domnului – Cheia Raiului…

O ferim de străini – să nu ne-o vadă, de vrăjmaşi – să nu ne-o ponegrească, de hoţi – sa nu ne-o fure, de răufăcători – să nu ne-o distrugă, căci cum şi cui rămânem noi, fără ea, fără crucea lui Iisus Hristos, a Domnului Nostru Iubit, fără ultima şansă de a ne răstigni toate păcatele alături de Cel, ce este Iertarea şi Mântuirea sufletelor noastre.

Crucea Domnului – Cheia Raiului…

Aşteptăm şi acceptam conştient chemarea Domnului la răstignire, la lepădare de cel rău. Cu Domnul pe toate le suferim, pe toate le credem, pe toate le răbdăm, pe toate le nădăjduim. Pentru că Dragostea Domnului Nostru este mai mare decât durerea răstignirii, pentru că Dragostea Domnului le acoperă pe toate şi ne împărtăşeşte pe noi cu Bucuria Învierii Sale.

Tatiana Doibani, profesoară

Liceul Teoretic “Gaudeamus”, Chişinău

Related Posts

Tags

Share This

Lasă un răspuns


Get Widget
%d bloggers like this: