DESPRE NOI

Apare cu binecuvântarea ÎPS VLADIMIR, Mitropolitul Chişinăului şi al întregii Moldove

Am hotărît să inaugurăm „Scara spre cer” pentru că am simţit necesitatea stringentă a unei asemenea publicaţii. Ne pare rău că n-am făcut-o imediat după căderea regimului ateist.

Dar şi acum, când învăţătura creştină ortodoxă răzbate cu greu în paginile publicaţiilor cu tentă, în special, cognitivă şi distractivă, ziarul este binevenit. Căci nu ai folos din prea multe cunoştinţe, dacă nu-ţi cunoşti propriul suflet, dacă nu te raliezi la matricea spirituală a moşilor şi strămoşilor.

Nu putem fi împliniţi în această viaţă fără de înţelepciunea Sfinţilor Părinţi ai ortodoxiei, fără de a cunoaşte jertfa martirilor neamului pentru credinţa de care mulţi s-au străduit să ne desprindă, fără de a râvni desăvârşirea al cărui chip întrupat este Domnul nostru Iisus Hristos.

Acesta este mesajul pe care o echipă de entuziaşti – preoţi, licenţiaţi în teologie, scriitori şi jurnalişti – îl promovează în „Scara spre cer” – o publicaţie ziditoare de suflet.

Redactor-şef: Leo Bordeianu, matematician, poet, jurnalist, traducător şi editor, membru al uniunilor scriitorilor din Moldova şi din România, director al Editurii „Axios”.


Get Widget
%d bloggers like this: